Ženská Extraliga má za sebou už svoje jedenáste a dvanáste kolo. V sobotu 15.11.2014 sa v predohrávke jedenásteho kola stretli hráčky z Pruského a Nitry. Pruské zvíťazilo v tomto zápase 10:3. 

V sobotu 22.11.2014 Tvrdošín porazil Prešov pomerom 6:1. Nemšová sa po druhýkrát v sezóne stretla s bratislavským Hurikánom. Hurikán je aktuálne na poslednom mieste v tabuľke, so ziskom troch bodov práve za víťazstvo 3:2 nad hráčkami z Nemšovej.  Po druhej tretine bol stav ešte nerozhodný, 2:2, avšak hráčky z Nemšovej zvládli poslednú tretiu tretinu na výbornú, keď v nej nastrieľali „Vysokoškoláčkam“ až štyri góly, a tak zvíťazili nad Hurikánom 6:2.  

10710557_10203689409733050_4140498171287407576_n

V nedeľu 23.11.2014 sa stretol Tvrdošín s Nemšovou.  Tvrdošín mal Nemšovej čo odplácať, keď v prvom vzájomnom zápase v tejto sezóne dokázali Nemšovanky poraziť úradujúceho majstra výsledkom 6:2. Tvrdošín pred domácimi fanúšikmi odplatil prehru z Nemšovej, keď Oravčanky zvíťazili nad Nemšovou 7:4. Prešov podľahol Nitre vysoko 2:12. A nakoniec Hurikán potrápil Spišskú Novú Ves, keď na domácom ihrisku Bratislavčanky podľahli hráčkam zo Spiša tesne 4:5. 

Žofia Lešková – (Obrankyňa – VŠK FTVŠ UK Hurikán Bratislava):                                                           „Cez víkend sme odohrali dva vyrovnané zápasy. Je vidno, že práca na tréningoch prináša ovocie. V sobotu sme nastúpili v Trenčíne proti Nemšovej, ktorú sme ako jediný tím v tejto sezóne dokázali poraziť. Do zápasu sme šli s nohami na zemi, a podarilo sa nám streliť prvý gól. Zápas bol vyrovnaný, hralo sa na oboch stranách, no skrat prišiel za necelé dve minúty na začiatku tretej tretiny, kedy nám strelili tri góly, čo sa dá povedať, že rozhodlo o zápase. V nedeľňajšom zápase proti Spišskej Novej Vsi sme si napravili reputáciu z prehry na ich domácej palubovke (13:2), a podarilo sa nám odohrať rovnako vyrovnaný zápas ako v sobotu, kde sa o konečnom výsledku rozhodlo až v posledných minútach zápasu. Neodniesli sme si síce ani jeden bod, no s našou hrou môžeme byť spokojné. Do Play-Off však musíme zapracovať na obrannej činnosti, ako aj na zakončení.“

Kristína Haljaková – (Obrankyňa – NTS FK – ZŠ Nemšová):                                                                     „Do zápasu s Bratislavčankami sme nevstúpili ideálne. Prvé dve tretiny z našej strany boli katastrofálne, nevedeli sme premieňať vyložené šance a robili sme zbytočné chyby. Do tretej tretiny sme vstúpili s cieľom vyhrať zápas, čo sa nám aj nakoniec podarilo. Začali sme premieňať šance a hrať našu hru. Zápas sme tak vyhrali 6:2.
,
V nedeľu sme cestovali skoro ráno na zápas s Tvrdošínom. Zápas sme nezačali tak ako sme si predstavovali, robili sme zbytočné chyby v obrane, nepremieňali sme šance a zlyhávali sme v útoku. I keď sme boli veľa na loptičke a vypracovali sme si množstvo šancí, ktoré sme však nedokázali premieňať, Tvrdošín to využil a potrestal naše chyby, čo nás stálo body.“

Foto: Facebook-  FBK Spišská Nová Ves, Martin Šišovský