Počas uplynulého víkendu sa konali dve dohrávky Juniorskej extraligy – Skupiny o udržanie. V sobotu 17.1.2015 sa v bratislavskej športovej hale FTVŠ stretli v dohrávke 5. kola domáci hráči z Hurikánu Bratislava a ich „mestskí rivali“ z FbO Florpédo Bratislava. Spišská Nová Ves o deň neskôr, v nedeľu 18.1.2015 v dohrávke 7. kola, privítala na domácom ihrisku košické Florko. 

V Bratislave sa konal veľmi napätý zápas. Domáci Hurikán zvládol prvé dve tretiny, po ktorých vyhrával už  nádejne 5:2. Problémy však nastali v tretej tretine, a nie len v obrane Hurikánu ale aj na tribúnach. Fanúšikovia Florpéda Bratislava počas zápasu sústavne komentovali výroky rozhodcov, aj napriek upozorneniam zo strany oboch arbitrov zápasu. Správanie fanúšikov sa nezmenilo, a preto v 42. minúte zápasu rozhodcovia prerušili zápas a nariadili usporiadateľom, aby vyviedli všetkých fanúšikov z haly. Po niekoľkých minútach sa hala vyprázdnila a opäť sa začalo hrať. „Hurikáncom“ sa nevydarila tretia tretina, po ktorej prišli o trojgólové vedenie. V tretej tretine padlo až deväť gólov, z toho až šesť do brány Hurikánu. Zápas sa tak skončil nerozhodne, 8:8. 

Spišská Nová Ves privítala košické FbO Florko. Košičania porazili v základnej skupine – Východ Spišskú Ves v oboch zápasoch (7:5 a 12:9), no v Skupine o udržanie sa Florku v zápasoch s týmto súperom nedarí. „Mladé šípy“ totiž odplatili obe prehry v základnej skupine, keď v prvom zápase vyhrali 13:7 a v nedeľnom zápase si poradili s Florkom ešte s vyšším rozdielom, 12:4. Spišská Nová Ves je aktuálne po šiestich odohraných zápasoch na prvom mieste, a to bez straty bodu. Na druhom mieste je Florpédo Bratislava, ktoré má však o jeden zápas odohraný viac. „Florpéďaci“ majú na svojom konte deväť bodov za štyri výhry, jednu remízu a dve prehry. Tretie miesto patrí priebežne košickému Florku, ktoré zo šiestich zápasov získalo osem bodov za štyri výhry a dve prehry.