Už v sobotu 24.1.2015 môžme spoznať nového alebo staronového majstra Slovenska v Juniorskej extralige pre sezónu 2014/2015.

Elitná skupina:

O titul sa v Trenčíne športovo pobijú domáci hráči z ŠK 1. FBC Trenčín úradujúci majster, FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina. Žilinčania majú pred druhým Trenčínom štvorbodový náskok. Ak zajtra porazia Trenčín, tak obhájia minuloročný titul. Ak „Kobylky“ prehrajú, tak budú mať pred Trenčínom stále aj keď už „len“ dvojbodový náskok. Prvý zápas sa týchto dvoch „rivalov“ skončil výhrou Žiliny 5:2.

Do Bratislavy, resp. Stupavy pricestujú tímy z Východu. Prešov si zmeria sily s tímom Snipers Bratislava. „Sniperi“ v prvom vzájomnom zápase porazili v Prešove domácich hráčov 6:4, a tak si budú chcieť pred domácimi fanúšikmi udržať konečne piate miesto v Juniorskej extralige. Záhorská Bystrica privíta košické ATU. Záhorská Bystrica chce ešte zabojovať o bronzové medaily, preto sa môžme v Stupave tešiť na pekný zápas.

V nedeľu si svojich súperov Bratislavčania vymenia. Snipers sa stretne s hráčmi z  ATU Košice a Záhorská Bystrica naopak s Prešovom.

V Skupine o udržanie pocestujú bratislavské tímy, Hurikán Bratislava a Florpédo Bratislava na východ, kde sa stretnú s doposiaľ neporaziteľnou Spišskou Novou Vsou a košickým Florkom.

Foto: Facebook – FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina