Slovenská mužská reprezentácia pod vedením nového hlavného trénera Petra Koutného, začína s prípravou na februárovú kvalifikáciu o postup na budúcoročné majstrovstvá sveta, ktoré sa budú konať v Lotyšsku.

Po decembrovom svetovom šampionáte, sa skončila zmluva pre Miroslava Ságu, ktorého v pozícii hlavného trénera nahradil tréner juniorskej reprezentácie, Čech – Petr Koutný. Šeftréner mužských reprezentačných zložiek si za svojich asistentov vybral Mareka Onderku, ktorý je v pozícii asistenta trénera aj v juniorskej reprezentácii, a Jána Purca, tridsaťdvaročného hráča extraligového tímu Hurikán Bratislava.

Od decembra však mužská reprezentácia nemala žiaden zraz či sústredenie a čas do kvalifikácie sa kráti, preto Petr Koutný so svojim realizačným tímom, chcú dohnať zameškané. Najbližšie sa mužská reprezentácia predstaví v Topoľčanoch, kde sa bude v termíne od 28.8-30.8.2015 konať turnaj o pohár mesta Topoľčany 2015.

Na turnaji sa okrem mužskej a juniorskej reprezentácie predstaví aktuálne ďalších päť tímov: ŠK Slávia SPU DFA Nitra, Snipers Bratislava, Žatva 90 Dolný Kubín, FBC Mikuláš Prešov muži a FBC Mikuláš Prešov juniori.

Ďalší zraz mužskej reprezentácie je naplánovaný v Brne v termíne od 9. septembra do 13. septembera 2015. 

Nominácia mužskej reprezentácie na turnaj o pohár mesta Topoľčany 2015   (28.8 30.8.2015/Topoľčany)

cats

 

Foto: Facebook.com